PART-TIME-DI-RUMAH.COM

Bekerja Mengikut Masa Anda Sendiri!!!

 

TESTIMONI AHLI BERJAYA       

 Lihatlah apa kata mereka yang telah berjaya!  

Dulu tak percaya sebab ramai orang cakap tipu. Tapi saje je nak try. Tak sangka boleh dapat RM160 - 200 sehari. 

Syafiq Jasni

(Miri, Sarawak)

 

 

Pelik jugak, selalu main game online tapi tak pernah terfikir nak buat duit pakai internet. Sape2 yang rase tak nak membazir mase main internet boleh la try ni. 

Muhammad Shahir

(Pudu, Kuala Lumpur)

 

 

Dulu saya kerja, sekarang duduk rumah jaga anak. Tapi kesian tengok suami. Saya nak buat kerja part-time. Program ni kawan-kawan yang kenalkan, mula-mula memang tak dapat apa langsung. Tapi bila dapat bayaran RM40 yang pertama saya cuba lagi. Bulan lepas saya dapat RM2000. 

Halimah Johari

(Kuantan,Pahang)

 

 

Saya kerja sebagai cikgu sekolah rendah. Bila balik rumah tidak tahu hendak buat apa. Sehingga saya nampak iklan ini. Mula-mula untung tak dapat. Bila sudah pandai buat, first month i've earn RM 1800. 

Ah Boon

(Jasin, Melaka)

 

 

 Saya belajar di sebuah institusi pengajian tinggi di sini. Tak nak susah kan mak dengan abah kat kampung. Ingat nak cari kerja part time, last-last jumpa program ni. Syok bila dapat RM 1500 sebulan!. 

Ahmad Khushairi

(Sabak Bernam, Selangor)

 

 

 Saya bekerja sebagai kerani di sebuah syarikat di ipoh. Gaji yang diberi tak cukup nak tampung belanja bulanan. Saya pun try program ni, kerja 2 hingga 3 jam je sehari. Dah mampu bayar bulanan kereta. Terima kasih.

Nur Shahira

(Ipoh, Perak)

 

 

"Mula-mula tak percaya, ingatkan program tipu. Tapi cuba beranikan diri, tak sangka pulangan yang dapat lebih dari sangkaan. 

Shahrul Shahidan

(Sungai Petani, Kedah)

 

Di sini kami lampirkan bukti bayaran bagi salah seorang ahli kami yang berjaya dalam mengikuti kerjaya part time di rumah ini. Kalau anda rajin berusaha pasti boleh memperolehi pendapatan yang lebih lumayan.

                                                   bukti.jpg

 

bukti2.jpg

                                  

                                   bukti3.jpg

 

 

image004.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Iklan Berbayar

COPYRIGHT PART-TIME-DI-RUMAH.COM 2018 ALL RIGHTS RESERVED